top of page
Original on Transparent.png

KÄYTÄNNÖN PIANONSOITTOTAIDOT, VAPAA SÄESTYS JA IMPROVISOINTI.
EI PÄÄSYKOKEITA. TERVETULOA KULJUN PIANOKOULUUN!


Huom! Pianokoulu on tauolla väitöstutkimuksen ajan.

Musiikin maisteri, muusikko ja palkitun Näppäri-musiikkikasvatusmenetelmän pedagogi Neea Lamminmäki tarjoaa pianonsoiton opetusta kaikenikäisille ja -tasoisille Pirkanmaalla sekä videopuhelun välityksellä kauemmaksikin. Lempäälän Kuljussa sijaitsevassa pianokoulussa pääsee soittamaan upealla flyygelillä joka tunti.

LAPSILLE JA NUORILLE

Neealla on vuosien kokemus lasten ja nuorten parissa työskentelystä: jo sadat soittajat ympäri Suomen ovat saaneet kipinää musisointiinsa Neean opissa! Haluaisitko oppia soittamaan sen laulun, jota kaverisi pimputtelee pianolla? Tai sen, jonka kuulit radiossa ja joka soi nyt koko ajan päässä? Haluaisitko tehdä oman biisin? Neean kanssa opit tätä ja paljon muuta: kappaleisiin tutustutaan korvakuulolta, opetellaan lukemaan nuotteja, improvisoidaan ja käydään läpi musiikin perusteita. Tunneilla soitetaan koukuttavan hyviä biisejä ja samalla tekniikka kehittyy kuin huomaamatta! Pitkällä oleville pianisteille löytyy uusia mielekkäitä haasteita ja ohjausta saavat myös ammattiopintoihin hakevat.

AIKUISILLE JA SENIOREILLE

Voiko ilman nuotteja soittaa? Löytyykö minustakin musikaalisuutta? Kyllä ja kyllä! Neean tunneille ovat lämpimästi tervetulleita kaikenikäiset aikuiset. Oli tavoitteenasi sitten ihan vain omaksi iloksi soittaminen, sukujuhlissa yhteislaulun säestäminen tai nuorena kesken jääneiden opintojen jatkaminen - Neean tunneilla voit alkaa alusta ja paikkailla aukkoja musiikin perusteissa. Meistä jokaisesta löytyy luovuutta, kunhan sitä osaa etsiä! 

Neea on keikkaileva artisti, joka on opettanut myös ammattiopiskelijoita. Häneltä saat siis ohjausta niin musiikin tekoon kuin muusikkouden kehittämiseenkin. 

Kuljun Pianokoulussa voi soittaa monenlaista musiikkia. Neean on erikoistunut vapaan säestyksen, 

kansanmusiikin ja rytmimusiikin opettamiseen. Tämän lisäksi hän on opiskellut klassista musiikkia. Oppia saa

myös ihka oikean polkuharmoonin soittoon, jonka lämpöä puhkuva sointi inspiroi nykyään monia!

HINNASTO

Tässä pianokoulussa saat ostaa niin monta tuntia kuin haluat ilman sitoutumispakkoa. Voit myös pitää tarvittaessa taukoa opiskelusta ilman sen kummempia selityksiä ja jatkaa halutessasi myöhemmin!

PIANOTUNTI 30 MIN

40€

PIANOTUNTI 45 MIN

50€

Hinnat sisältävät ALV 24%. Kotikäyntilisä 10€/kerta. Lasku lähetetään sähköpostiisi ja maksu tapahtuu opetuksen alkaessa.

HYVÄ TIETÄÄ

TUNNILLE EI SAA TULLA SAIRAANA. KÄDET PESTÄÄN AINA ENNEN PIANON ÄÄREEN SAAPUMISTA.

Näin huolehdimme itsestämme ja toisistamme sekä siitä, että pianokoulu voi toimia normaalisti.

KUN OPETTAJA ON POIS TUNNILTA

Opettaja pitää korvaavan tunnin.

KUN OPPILAS ON POIS TUNNILTA
Ilmoitathan asiasta ennen tunnin alkua niin katsotaan yhdessä uusi aika. Peruuttamattomasta tunnista veloitetaan normaali hinta.

MUUTA

Jos oppilas keskeyttää tunnit, maksua ei palauteta.

JOS TULEE ONGELMIA

Olethan yhteydessä opettajaan. Opettajan on hyvä tietää, jos soittomotivaatio on kateissa.

bottom of page